https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bakker-belgium/senior-business-controller/
People Select

Senior Business Controller

Senior Business Controller
8+ jaar
Boom (België) | 05 jul

Wat ga je doen?

De Senior Business Controller zet de finance organisatie neer van een gloednieuwe, Belgische vestiging van Bakker Barendrecht: Bakker Belgium. Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het bouwen en opzetten van de Finance afdeling en de Business Control functie, je zet met de Managing Director deze nieuwe business op in België. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, doet bedrijfseconomische analyses en stelt managementinformatie op. Je werkt nauw samen met een grote retailer in België waarmee een zeer hecht, strategisch partnership mee wordt gevormd. Je houdt je onder meer bezig met value chain optimization, forecasting, financiële verbeterprocessen in de keten en bent voor de Managing Director en belangrijke stakeholders in België dé financiële sleutelspeler.

Bakker Belgium zoekt een ervaren allrounder in Finance die sterke ervaring heeft in Business Control en die deze nieuwe vestiging helpt bouwen en de expertise heeft om breed in de business mee te bewegen en proactief bij te dragen. Een achtergrond in AGF en/of retail is een plus. Feeling hebben met distributie en supply chain is een must. Jij bent dienstverlenend, hebt een flexibele, hands-on mentaliteit en bent erg goed in staat verbinding te maken. Kennis van de Belgische verslaglegging en de cultuur is onmisbaar. De Senior Business Controller heeft maandelijks overleg met de strategische partner en is een stevige en open gesprekspartner die investeert in de relatie. Je werkt in een compact team en je hebt (mede daardoor) een hele unieke mooie brede rol in de organisatie. Daarnaast maak deel je uit van het internationale Finance team.

Wat biedt de organisatie jou?

Een allround en verantwoordelijke rol binnen finance waarbij je als Business Controller ook echt de proactieve Business Partner bent waar je vanaf de start betrokken bent en vanaf dag één actief meebouwt aan de ontwikkeling van Bakker Belgium. In deze nieuwe vestiging zit je dus dicht op de business en werk je in een compacte, platte organisatie. Een internationaal team en geregeld internationaal overleg horen bij deze functie.

Jouw ervaring

  • 8+ jaar relevante werkervaring in finance waarvan een aantal jaar in Business Control, bij voorkeur in een internationale omgeving
  • Strategisch, analytisch, uitstekende kennis van Excel
  • Resultaatgericht, ambitieus, proactief
  • Communicatief sterk, teamplayer
  • Kennis van/gevoel voor de Nederlandse en Belgische cultuur
  • Ervaring in AGF of vers is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04