https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bakker-belgium/financial-controller/
People Select

Financial Controller

Financial Controller
5+ jaar
Boom (België) | 04 jul

Wat ga je doen?

Als Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en mede inrichten van een solide financiële administratie voor de (nieuwe) vestiging van Bakker Belgium in het Vlaamse Boom, nabij Antwerpen. Jij bent het eerste en dagdagelijkse aanspreekpunt voor zowel klanten en leveranciers met betrekking tot de (financieel) administratieve zaken. Financieel voorraadbeheer AGF en leeggoed behoren tot de taken. Ook ben je de liaison tussen de afdeling Commercie in Boom (België) en je collega’s van het Shared Service Center in Ridderkerk (Nederland), bijvoorbeeld met betrekking tot factuurcontrole.

Bakker Belgium zoekt een zelfstandige en verantwoordelijke hands-on Financial Controller die de knowhow heeft om een stevige financiële basis in te helpen richten voor een nieuwe vestiging. Jij voelt je comfortabel in een allround administratieve functie met veel interne en externe contacten. Uitstekende communicatieve vaardigheden en ruime ervaring in een vergelijkbare functie zijn een must om succesvol te zijn. Kennis van zowel de Belgische als Nederlandse cultuur is eveneens onmisbaar. Samen met Business Controllers in je team ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de verwachte groei. Ervaring in AGF of vers is een plus.


Wat biedt de organisatie jou?

Een verantwoordelijke en gevarieerde functie in Financial Control bij een gloednieuwe vestiging van een groot Nederlands groente- en fruitbedrijf dat internationaal actief is. Een invloedrijke rol in een compact, nieuw team waar je contact hebt met een breed scala aan stakeholders. Een informele en betrokken werksfeer in een dynamische vers-omgeving.


Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, ervaring in AGF en/of vers is een plus
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Communicatief sterk, klantgericht, resultaatgericht, teamplayer
  • Zorgvuldig, integer, goed in probleemanalyse, flexibel
  • Relevante afgeronde boekhoudkundige opleiding, HBO (bachelor) werk- en denkniveau
  • Kennis van Belgische en Nederlandse cultuur
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, Frans is een pre

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04