https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bakker-barendrecht/senior-inkoper-agf/
People Select

Senior Inkoper AGF

5+ jaar
Ridderkerk | 02 mrt

Wat ga je doen?

Als Senior Inkoper AGF bij marktleider Bakker Barendrecht ben jij verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste langetermijnstrategie. Jij fungeert als de verbindende schakel tussen organisatie, telers en de grootste Nederlandse retailer, waarbij jij je in het hart van de organisatie bevindt. Van die unieke, dedicated en transparante samenwerking weet jij optimaal gebruik te maken. Jij bent de belangrijkste sparringpartner en expert voor de Category Manager van de retailer, waarmee je een nauwe en open relatie onderhoudt. Jij begrijpt de markt diepgaand en gebruikt die insight om de strategie te bepalen die stabiele groei voor de retailer en de organisatie garandeert. Inkopen op hoog en professioneel niveau is het daarbij het vertrekpunt.

Bakker Barendrecht zoekt wegens groei in Nederland én uitbreiding naar België strategische en ondernemende Senior Inkopers met aantoonbaar strategische inkoopervaring. Affiniteit met productcategorieën als vollegrondsgroenten, vruchtgroenten en meloenen en druiven is een plus. Jij bent een slagvaardige en analytisch sterke Inkoper, die overtuigend en moeiteloos communiceert van teler tot hoofdkantoorniveau. Een vakspecialist met ruime ervaring met AGF die flexibel en klantgericht is en gestructureerd te werk gaat.


Wat biedt de organisatie jou?

Een strategische inkopersrol bij een onbetwiste marktleider in AGF. Een zeer stabiele groeipartner als klant en een unieke samenwerkingspositie. Een cultuur waar werknemers eerlijk, direct en nuchter met elkaar en de klant omgaan en investeren in win-win lange termijn relaties. Doorgroeimogelijkheden (ook internationaal) in de organisatie en interessante opleidingsprogramma’s.


Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring in inkoop en vers, waaronder enkele jaren met strategische inkoop
  • Analytisch en cijfermatig sterk
  • Nuchter, slagvaardig, ondernemend, flexibel
  • Overtuigingskracht, communicatief sterk op alle niveaus
  • Affiniteit met AGF
  • Sterk in planmatig werken, klantgericht
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, een derde taal is een pre

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04