https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bakker-barendrecht/inkoper-agf/
People Select
Inkoper AGF
4+ jaar
Ridderkerk | 01 mrt

Wat ga je doen?

Als Inkoper bij marktleider Bakker Barendrecht ben jij de verbindende schakel tussen organisatie, telers en Albert Heijn. In nauw overleg met de telers en de retailers stippel je de lange termijn inkoopstrategie van de organisatie uit. Jouw beslissingen bepalen mede de koers van Bakker Barendrecht. Bij het succesvolste groente en fruitbedrijf van Nederland koop je in op hoog, professional niveau. Je investeert in de relatie met alle stakeholders, stemt plannen en ideeën optimaal op elkaar af en bewaakt daarbij vanzelfsprekend de kwaliteit.

Vers

Bakker Barendrecht zoekt wegens groei Inkopers op meerdere ervaringsniveaus, die zich helemaal thuis voelen in vers en houden van de dynamiek en energie van de branche. Jij bent gedreven om samen met de teler te bekijken hoe hij het beste rendement uit zijn oogst kan halen. Voor Albert Heijn ben jij de sparringpartner en expert voor de Category Manager Vers. Je bouwt met hen een vertrouwensband op en kan echt strategisch meedenken. Zo benut je optimaal de mogelijkheden die voortvloeien uit het omgedraaid zijn van de keten. Jij bent een vakspecialist met ruime ervaring met vers en inkoop. Van huis uit heb je affiniteit met de agrarische sector. Jij houdt ervan dat de wereld in vers er elk uur anders uit ziet en hebt de drive en energie om snelle en kwalitatief goede resultaten te realiseren.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een inkopersrol bij een onbetwiste marktleider in AGF waar mensen met passie voor de producten werken en mooie groei realiseren, ook internationaal. Een cultuur waar werknemers eerlijk, direct en nuchter met elkaar en de klant omgaan en investeren in win-win lange termijn relaties. Doorgroeimogelijkheden (ook internationaal) in de organisatie en interessante opleidingsprogramma’s voor je persoonlijke ontwikkeling.

 

Jouw ervaring

  • Ruime ervaring in inkoop en vers
  • Affiniteit met de agrarische sector en een passie voor groenten en fruit
  • Analytisch en cijfermatig sterk
  • Afgeronde opleiding in bedrijfskunde & agribusiness, food & business, Commerciële of bedrijfseconomie
  • Nuchter, professioneel en pragmatisch
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, een derde taal is een pre

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

Andere vacatures bij Bakker Barendrecht

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04