https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bacu/
People Select

Het lekkerste dagverse brood en banket. Dat is wat de bakkers van Bacu al sinds 1903 maken. Al die jaren ervaring staan garant voor een breed assortiment aan groot en klein brood in de beste kwaliteit. Daarnaast gebruiken ze bij BACU de beste ingrediënten om banket te maken voor al die feestelijke momenten. Of voor zomaar. Van overheerlijke vlaaien tot ambachtelijke tompoucen. Met moderne technieken produceren ze er uiterst efficiënt en met een constante kwaliteit.

Het uitgebreide assortiment in banket is goed voor circa 80 procent van de totale omzet. Met een retailer als enige klant voor hun banket is Bacu daar de onbetwiste category captain en leveren ze wel ruim 120 verschillende, verse producten. Naast het leveren van een standaard assortiment aan lekkernijen worden aan tafel bij deze retailer voor elk seizoen de lekkerste tijdelijke en nieuwe producten bedacht. Bacu biedt de klant daarbij hoge service en dienstverlening. Door de snelle groei van Jumbo wordt fact- en databased zakendoen steeds belangrijker.

De geschiedenis van de bakkerij start in 1903 bij de familie Aldenhuijsen, die een bakkerszaak opent naast een bestaande kruidenierswinkel. Tegenover de kerk in Boekel bakt oprichter Hein Aldenhuijsen Senior vanaf dat moment dagelijks vers brood om bij de kruidenierswinkel te verkopen. Tegenwoordig ligt de focus van Bacu vooral op het leveren van dagvers brood en gebak aan supermarkten en is het bedrijf uitgegroeid tot een van de modernste brood- en banketbakkerijen in Nederland. De broden van Bacu vinden sinds 1997 hun weg naar de retailer via Bake Five, een samenwerkingsverband van 7 zelfstandige industriële bakkerijen dat ondersteuning biedt op onder meer sales, marketing en kwaliteitsbewaking, hun weg naar de retailer. Het banket gaat rechtstreeks naarde retailer.

Bij Bacu in Uden werken in totaal circa 550 medewerkers. De sfeer is er direct, open, toegankelijk en dienend. Er wordt veel samengewerkt en de teams bruisen van energie en positiviteit.

Bekijk ook deze video van Bacu.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04