https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bacardi/
People Select

Bacardi-Martini B.V.

Indrukwekkend portfolio

Het begon allemaal in 1862, toen Don Facundo Bacardi Masso voor 3500 pesos een kleine distilleerderij kocht in Santiago de Cuba om de eerste lichte rum te distilleren. Daarvoor bestond alleen de zeer sterke piratenrum die in de volksmond ‘vuurwater’ werd genoemd. Don Facundo deed er 10 jaar over om de juiste gist te ontwikkelen. Hij distilleerde zijn rum over verschillende lagen houtskool, waardoor deze zachter van smaak werd. Het was de basis voor de rum zoals we die vandaag de dag nog kennen. Zijn zoon Facundo plantte de legendarische kokospalm voor de distilleerderij, waar ook honderden vleermuizen woonden. Zo kwam Don Facundo’s vrouw op het idee om de vleermuis in het logo van BACARDI rum te verwerken.

 

Merken

Sindsdien is het portfolio van Bacardi indrukwekkend gegroeid tot meer dan 200 merken en labels, waaronder BACARDI rum, ’s werelds best verkopende en meest bekroonde rum. Ook in het assortiment: GREY GOOSE wodka, DEWAR’s Blended Scotch whisky en toonaangevende en snel groeiende merken als BOMBAY SAPPHIRE gin, MARTINI vermout en mousserende wijnen, CAZADORES tequila, ERISTOFF wodka, WILLIAM LAWSON’S® whisky en ST-GERMAIN®, een vlierbloesemlikeur.

 

Bedrijfscultuur

Bacardi-Martini B.V. is een jonge, informele organisatie met passie voor de merken en haar medewerkers. De waarden Caring, Passion, Trust en Excellence verbindt medewerkers over de hele wereld met elkaar. Maar ook entrepreneurship en gedrevenheid kenmerkt de medewerkers van Bacardi. Door hun trots op onze merken werken zij met een passie alsof het hun eigen bedrijf is.

 

Gouda

Op het kantoor in Gouda werken circa negentig medewerkers, verdeeld over diverse vakgebieden zoals Sales, Customer Marketing, Consumer Marketing, IT, Finance, Supply Chain en HR. Het is een professionele, pragmatische en resultaatgerichte organisatie die opereert vanuit een sterk consumentgerichte en marktverantwoorde oriëntatie. Bacardi-Martini B.V. vindt het belangrijk dat medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien en biedt een omgeving met uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Medewerkers krijgen veel eigen verantwoordelijkheid, in het vertrouwen dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04