https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/as-watson/crm-marketeer-kruidvat/
People Select

CRM Marketeer Kruidvat

CRM Marketeer Kruidvat
4+ jaar
Renswoude | 05 jun

Wat ga je doen?

Als CRM Marketeer Kruidvat ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de creatieve omnichannel campagnes voor een van de meest gebruikte klantenkaarten van Nederland: de ‘Jouw extra voordeelkaart’. Jij optimaliseert het loyaliteitsprogramma, vergroot het aantal leden en geeft een frisse impuls aan de spaarmogelijkheden. Het ontwikkelen en doorvoeren van een effectieve Customer Life Cycle-strategie en het optimaliseren van de diverse touch points met de klant zijn daarbij belangrijke taken. In nauw overleg met zowel de interne stakeholders als leveranciers van grote A-merken stem je plannen af en zorg je voor duidelijke successen. Jij benut een scala aan klantendata om vernieuwende marketingactiviteiten te realiseren.

A.S. Watson zoekt een hands-on en gedreven CRM Marketeer die ervaring heeft met campagnes, klantsegmentatie en een customer life cycle programma. Kennis van een retailomgeving is daarbij een plus. Jij bent uitvoerend en planmatig ijzersterk en weet met overtuiging de juiste afspraken te maken met alle betrokken afdelingen. De ideale CRM Marketeer krijgt energie van alle uitvoerende taken die bij de rol komen kijken en denkt ook graag op strategisch niveau mee om de toekomstkoers te beïnvloeden vanuit het eigen CRM-expertise. Jij voelt je thuis in een organisatie waar het tempo hoog ligt en de lijnen kort zijn.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede expertrol als CRM Marketeer bij een succesvolle internationale organisatie waar grote budgetten beschikbaar zijn voor vernieuwende loyalty-campagnes. Een netwerk met alle grote leveranciers om de klant mee te binden. De vrijheid om zelf creatieve campagnes op te zetten en uit te voeren. Een werkplek in een professionele, pragmatisch ingestelde organisatie waar medewerkers fanatiek zijn om aan de top te blijven. Jouw team is jong en enthousiast. De sfeer is informeel en no-nonsense. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar ervaring Customer Marketeer of CRM/Loyalty Marketeer(aan retail of bureauzijde)
  • Kennis van CRM, (email)campagnes en loyaliteitsprogramma’s en bijbehorende campagne tools (Adobe)
  • Creatief, conceptmatig en communicatief sterk
  • Hands-on en ondernemend
  • Goed in plannen en organiseren, flexibel en stressbestendig
  • HBO+ niveau, bij voorkeur richting klantgerichte marketing of communicatie

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04