https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/as-watson/buyer-health/
People Select
Vacature ingevuld

Buyer Health

4+ jaar
Renswoude | 11 aug

Uitdaging

Realiseren van omzetgroei en het neerzetten van een sprekend productportfolio bij internationale, leidende retailer in health & beauty.

De functie

Als Buyer Health ben jij verantwoordelijk voor je eigen assortiment binnen de Healthcare categorie. Je bent ondernemend, pragmatisch en laat geen commerciële kans onbenut. Je hebt een breed onderhandelingsscala; van de vanzelfsprekende lage prijs en inkoopcondities tot aan alle above- en below de line mediaondersteuningen. Als ondernemende en ervaren inkoper speel je altijd in op de actualiteit en weet je het onderste uit de kan te halen. Want omzetontwikkeling en rendement zijn key. Jij initieert de ontwikkelingen die je in het schap terug wilt zien, op zowel de korte als de langere termijn. Zo til je de hele categorie naar een hoger plan. Het is handig als je al veel productkennis meebrengt vanuit het drogisterij- of Healthcare segment. Je kunt op strategisch niveau nadenken over het assortiment en weet de visie van A.S. Watson hier effectief in door te vertalen. Je bent energiek, kunt snel schakelen met veel partijen en houdt van ad hoc werkzaamheden.

De kandidaat

Klantgerichtheid, ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerken en pragmatisme staan centraal. Daarnaast heb je een commerciële insteek, ben je organisatorisch sterk en handel je met overtuiging. Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring in inkoop of category management van verzorgingsartikelen in retail of de FMCG is een must. Je hebt een afgeronde commerciële opleiding op HBO- of WO-niveau. Je Nederlands en Engels zijn uitstekend.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04