https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/as-watson/buyer-category-manager-skincare/
People Select
Vacature ingevuld

Buyer / Category Manager Skincare

5+ jaar
Renswoude | 20 mrt

Wat ga je doen?

Als Buyer / Category Manager Skincare ben jij een stevige onderhandelaar die zorgt voor het inkopen van de juiste gezichtsverzorgingsproducten voor Kruidvat en Trekpleister. Jij volgt daarbij niet alleen je commerciële instinct, maar investeert vooral in toekomstbestendige relaties met leveranciers. Jij bent een verbinder die op een creatieve manier doelstellingen bereikt en een heldere categorievisie uitdraagt. Jij bent verantwoordelijk voor het totaalplaatje van jouw portfolio: van productidee tot promotie en verkoop. De Buyer Skincare is lead buyer voor een aantal grote klanten.

Visie

A.S. Watson zoekt een strategische én pragmatisch sterke Buyer /Category Manager die een onderbouwde visie en plannen ontwikkelt voor zowel inkoop en category management. Jij speelt voortdurend in op de actualiteit en reageert ad hoc op ontwikkelingen. De Buyer/ Category Manager is een snelle, doortastende beslisser die het A-merkenspel door en door kent. Jij hebt ervaring met het realiseren van succesvolle promoties en bent oplossingsgericht en analytisch. Omzetontwikkeling en rendement zijn key. Jij hebt een hoog energieniveau en uitstekende organisatorische skills.

Wat biedt de organisatie jou?

Een rol op ‘Champions League’-niveau in inkoop voor twee succesvolle winkelformules. Als marktleider zijn er veel mogelijkheden om te ondernemen. Je komt terecht in een professionele, pragmatisch ingestelde organisatie waar medewerkers fanatiek zijn om aan de top te blijven. Bovendien is dit een uitdagende combinatiefunctie tussen inkoop en category management.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als inkoper, category manager of productmanager in FMCG en/of Retail
  • Verbindende, communicatief sterke persoonlijkheid
  • Uitstekende onderhandelingsskills
  • Analytisch en conceptmatig sterk
  • Kei in organiseren en projectmanagement
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

 

 

 

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04