https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/arla/senior-customer-marketeer-arla/
People Select

Senior Customer Marketeer

Senior Customer Marketeer
4+ jaar
Nijkerk | 01 dec

Wat ga je doen?

Als Senior Customer Marketeer realiseer je proactief groeikansen bij Jumbo, een van de grootste retailaccounts van Arla Foods. Jij maakt insights voor categoriegroei voor zowel het merk- als private label portfolio en geeft tailor made schapadviezen. Samen met de Customer Group Manager investeer je in het uitbouwen van de relatie en het volop aandragen van kansen. Dat doe je op basis van input vanuit categorie- en klantperspectief. Jij kijkt scherp naar de winkelvloer en vertaalt shopperinzichten in executieplannen. Je volgt nauwgezet de marktontwikkelingen en maakt onderscheidende handelspresentaties. Daarnaast ben je onderdeel van een of meer multidisciplinaire conceptteams, waardoor je breed meedenkt over de ontwikkeling van de organisatie.

Arla zoekt een gedreven en daadkrachtige Senior Customer Marketeer met de drive om snel te handelen en alle stakeholders betrokken en overtuigd te houden op basis van onderbouwde insights en adviezen. Ervaring met Customer en/of Shopper Marketing, Trade Marketing of Category Management is een must. Jij signaleert kansen voor de klant om verder te groeien, onderhoudt zelfstandig de relatie en bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse groot en klein onderhoud aan het zuivelschap. Focus ligt op de groepen Milk, Yoghurt, Cooking en Powder. Voor de Customer Group Manager ben je een overtuigende sparringpartner, die je durft te challengen op data. Je voelt je thuis in een matrixorganisatie en de zuivelcategorie, waar de groei razendsnel gaat en de (dagverse) producten complex zijn.


Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie als Senior Customer Marketeer voor een belangrijk retailaccount bij een snelgroeiende en innovatieve organisatie. De kans om je rol zelf mede te vormen en directe invloed op de koers van de organisatie dankzij deelname aan conceptteams. Focus op zowel merkengroei als private label groei. Een open en informele bedrijfscultuur met jonge, slimme en gedreven collega’s met een passie voor hun vak. Interessante doorgroeimogelijkheden, ook in de breedte.


Jouw ervaring

  • 4+ jaar ervaring in commerciële functie in FMCG
  • Aantoonbare ervaring met Customer/Shopper Marketing/Trade Marketing/Category Management
  • Analytisch én creatief, ervaring met Nielsen en IRi-data
  • Ondernemend, proactief, zelfstandig, verantwoordelijk
  • Flexibel, teamspeler
  • Goed in prioriteiten stellen, plannen en projectmatig werken

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04