https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/arla/brand-manager-arla/
People Select
Vacature ingevuld

Brand Manager Arla

4+ jaar
Nijkerk | 04 jul

Uitdaging

Natuurlijke zuivelproducten voor iedereen bereikbaar maken.

Over Arla Foods

Arla Foods Nederland is een internationale zuivelonderneming en een coöperatie die eigendom is van ongeveer 12.650 melkveehouders in zeven landen. Arla Foods komt voort uit Friesland Foods Fresh en is sinds mei 2009 onderdeel van Arla Foods amba in Denemarken. Deze zuivelonderneming is de grootste producent van biologische zuivelproducten ter wereld. Onze visie is om te bouwen aan de toekomst van zuivel om op natuurlijke wijze gezondheid en inspiratie in de wereld te brengen. Veiligheid, voedselveiligheid en gezondheid staan hoog in het vaandel bij het bedrijf. Arla Foods is afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterke challenger in de Nederlandse zuivelmarkt en is momenteel de nummer 2 in zuivel in Nederland. Nederland is een kernmarkt voor Arla en speelt een belangrijke rol in hun plannen om met dagverse zuivel te groeien in Noord-Europa. Daarin speelt het merk Arla een grote rol. Het Arla merk heeft een biologische range, lactosevrije producten onder Lactofree, Skyr, yoghurt in IJslandse stijl en het onlangs geïntroduceerde Arla Naturals, 100 procent natuurlijke, lichtzoete fruit- en drinkyoghurts. Hun producten winnen zowel nationaal als internationaal regelmatig prestigieuze innovatieprijzen.

De functie

Jij bent on top of the game in brand management en gaat aan de slag met de brede marketing van het concept Arla Naturals en het concept Lactofree. De productlijn Arla Naturals groeit op dit moment enorm en biedt een mooie uitdaging om verder aan te bouwen. Zowel nationaal als internationaal staat het merk flink in de schijnwerpers en jij draagt daaraan bij via zowel nationale als internationale projecten, waarbij je soms de leiding neemt en soms ondersteunt. Het assortiment van Arla past perfect in de huidige gezondheidstrend en als ervaren Brand Manager weet je daar volop je voordeel mee te doen. Je bent zelfstandig, staat stevig in je schoenen, volgt de markttrends en bent zelf ook gepassioneerd om gezond te leven. Arla past bij jou omdat je graag werkt voor een merk dat ergens voor staat en dat voortdurend innoveert. Je denkt onconventioneel en durft een fris en eigengereid geluid te laten horen dat in de koers van Arla is in te passen.

De kandidaat

Je hebt minstens vier jaar ervaring als Brand Manager in FMCG en beheerst het vak tot in de puntjes. Je bent een ondernemende teamspeler en voelt je aangesproken door het duurzaamheidsconcept ‘Dichter bij de natuur’ van het bedrijf. Je hebt een afgeronde marketingopleiding en hebt een WO-denkniveau. Je hebt ervaring met merkactivatie en NPD. Je Nederlands en Engels zijn uitstekend.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04