https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/arla/account-manager-superunie/
People Select

Account Manager Superunie

Vacature ingevuld
Account Manager Superunie
4+ jaar
Nijkerk | 01 okt

Wat ga je doen?

Als Account Manager Superunie focus jij op verdere categoriegroei bij een aantal Superunieleden en investeer je in verdieping van de partnerships. Superunieleden zijn voor Arla zeer belangrijke retailers, waarmee nauw wordt samengewerkt en die goed is voor een aanzienlijk deel van de omzet. Jouw focus ligt op het branded portfolio, dat met merken als Arla Biologisch, Skyr, Melkunie Protein, Breaker en Starbucks, veruit het grootst is. Jij brengt innovatie en categorievernieuwing bij jouw accounts en bent daarnaast verantwoordelijk voor onderhandelingen. Ook ben je onderdeel van een of meer multidisciplinaire conceptteams, waardoor je breed meedenkt over de ontwikkeling van de organisatie.

Arla zoekt een ervaren Account Manager die graag intensief investeert in samenwerking met de klant en categorieontwikkeling en –groei initieert met sterke initiatieven. Belangrijk is dat je eerder bij de klant aan tafel hebt gezeten en goede onderhandelingsvaardigheden hebt. Een achtergrond in trade marketing of categorie management is een optie. Omdat jij de klant kunt verrassen met snelle introducties én doorvertaling van categorie-inzichten naar categoriegroei, ben jij een gewaardeerde adviseur en sparringpartner. Het salesteam werkt nauw samen met Trade Marketing om de marktontwikkelingen en trends te volgen. Cijfermatig inzicht en kennis van Nielsen/IRi-data is daarom een absoluut pluspunt. Je voelt je thuis in een matrixorganisatie en de zuivelcategorie, met een hoge dynamiek en grote complexiteit.


Wat biedt de organisatie jou?

Een op categorieontwikkeling gerichte rol als Account Manager voor een van de belangrijkste retailaccounts, waarin jij jezelf uitstekend verder kunt ontwikkelen. Een snelgroeiende en innovatieve organisatie waar je directe invloed hebt op de koers en het succes. Een open en informele bedrijfscultuur met jonge, slimme en gedreven collega’s met een passie voor hun vak. Interessante doorgroeimogelijkheden, ook in de breedte.


Jouw ervaring

  • 4+ jaar relevante commerciële ervaring in food, zoals sales, trade marketing, category management
  • Aantoonbare ervaring met accountbeheer en onderhandelingen
  • Categorie-oriëntatie
  • Verbinden en samenwerken, communicatief
  • Analytisch en cijfermatige kennis, liefst ervaring met Nielsen en IRi-data
  • Ondernemend, proactief, zelfstandig, verantwoordelijk

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04