https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/almhof/senior-brand-manager/
People Select
Vacature ingevuld

(Senior) Brand Manager

3-7 jaar
Veenendaal | 20 jun

Wat ga je doen?

Als (Senior) Brand Manager heb je een unieke, brede rol waarbij je echt volledig van A tot Z verantwoordelijk bent voor je portfolio. Jij bent leading in innovaties voor de categorieën ‘Hoekje’, desserts en ‘Lekker & Licht’, waarbij je kunt rekenen op de backing van internationale corporate Müller, maar de vrijheden hebt van een lokale partij. Een ideale combinatie voor een ondernemende marketeer die graag investeert in vernieuwende concepten en daarin onderbouwde keuzes maakt. Almhof biedt vrijheid, slagkracht, budgetten en de systemen en procedures om kansen te vertalen in geheel nieuwe producten of varianten op bestaand assortiment in de markt te zetten. Bovendien zijn er voor 2019 mooie launches in het vooruitzicht voor jouw categorie.

Visie

Almhof zoekt een flexibele Brand Manager met visie en uitstekende kennis van de Nederlandse markt. Jij ziet kansen en hebt een mooi budget én een breed scala aan data tot je beschikking om te komen met scherpe insights. Ruime ervaring als Product en/of Brand Management bij een A-merk is een must, waarbij je exacte ervaring mede bepaalt of je een rol als Senior Brand Manager of Brand Manager gaat vervullen. Je staat stevig in je schoenen, kunt anderen overtuigen en neemt graag zelfstandig initiatieven. In deze rol heb je veel internationale contacten binnen de organisatie om mee te sparren en nieuwe ideeën vorm te geven, zoals met R&D, productie, verpakkingsontwikkeling en de lokale landenteams.

Wat biedt de organisatie jou?

Een autonome en unieke marketingrol waarin je volledig verantwoordelijk bent en alle vrijheid hebt om NPD-projecten te bedenken, onderzoeken, uitvoeren en introduceren. Met de daarbij behorende budgetten. Een hecht en gepassioneerd team op het Nederlandse kantoor van een succesvolle en sterk groeiende multinational. Ruimte om je marketing skills ten volle te benutten en verder te professionaliseren. Een internationale werkomgeving, waarbij je enkele keren per jaar binnen Europa reist om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s.

Jouw ervaring

  • 3-7 jaar relevante marketingervaring, in product en/of brand management
  • A-merk ervaring, liefst in FMCG
  • Ervaring met NPD is een plus
  • Zelfstandig, daadkrachtig en ondernemend ingesteld
  • Passie voor food
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels (internationale voertaal), Duits is een pre

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04