https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/aldipress/category-development-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Category Development Manager

2+ jaar
Utrecht | 30 mrt

Uitdaging

Een brug slaan tussen de belangen van Aldipress, haar uitgevers en de retailers. Met behulp van shopper inzichten en account-performance een tailor made categorie visie voor jouw retailers ontwikkelen.

 

De functie

De categorie visie vertaal je naar concrete verkoop bevorderende initiatieven op het gebied van assortiment, promotie en/of schappresentatie. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe schapvisie met bijbehorende assortimentsaanpassingen, schappenplannen en/of hardware (elementen). Ook ondersteuning van het winkelpersoneel in de schapverzorging en promoties op de winkelvloer zijn een relevant onderdeel in de uitrol van een nieuwe visie. Met jouw enthousiasme, kennis en doorzettingsvermogen weet je collega’s, uitgevers en retailers te overtuigen van jouw plannen. Vervolgens zorg je voor de implementatie en evaluatie. Je werkt samen met twee collega’s en rapporteert aan de Trade Marketing Manager. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling Business Intelligence, Promotie, Accountmanagement Retail en - Uitgevers.

 

De kandidaat

Door jouw ervaring in trade marketing/category development draag je actief bij aan het verbeteren van de processen en reports binnen de trade marketing afdeling. Je bent analystisch sterk, overtuigend en je hebt oog voor verschillende commerciële belangen.

Jij kan de nieuwe category development manager bij Aldipress worden als:

  • Je aantoonbaar HBO/Academisch werk- en denk niveau hebt,
  • Je minimaal 2 jaar ervaring hebt op het gebied van Category Management en/of Trade Marketing,
  • Analytisch sterk bent, positief bent ingesteld en communicatief vaardig bent,
  • De capaciteit hebt om verschillende commerciële belangen, en gegenereerde inzichten te vertalen naar concrete uitvoerbare strategieën,
  • Je presentatievaardigheden goed zijn,
  • Als je dan ook nog gedegen kennis van de tijdschriftenbranche of van de Nederlandse retail omgeving hebt ben je de perfecte kandidaat voor deze functie!

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04