https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/aldipress/
People Select

Aldipress

Your guide in magazines

De propositie ‘Your guide in magazines’ vat mooi samen wat Aldipress doet: retailers en uitgevers adviseren en ondersteunen bij de verkoop van tijdschriften bestemd voor de losse verkoop. Het stimuleren van de verkoop van tijdschriften door trademarketing en promoties en het bestendigen van de tijdschriftenmarkt in print zijn hierbij de voornaamste uitgangspunten. Aldipress is al meer dan vijftig jaar marktleider op het gebied van trademarketing en distributie van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels voor de losse verkoop. Het voert een breed assortiment met titels zoals Margriet, LINDA, Libelle, Voetbal International, Vogue, Wendy en &C. Aldipress levert aan verschillende verkooppunten; boekhandels, supermarkten, benzinestations en tabakszaken.

 

Promotie

Dat trademarketing en promotie een belangrijke rol spelen bij de verkoop van tijdschriften, stripalbums, romans en puzzels voor de losse verkoop weten ze al jaren bij dit bedrijf. Naast de distributie van tijdschriften, levert Aldipress daarom unieke instrumenten die de verkoop van tijdschriften een impuls geeft. Als schakel tussen uitgevers, retailers en consumenten, weet Aldipress hoe de shopper het beste geactiveerd wordt. Een combinatie van ervaring, creativiteit en innovatiekracht vormt de basis van hun trademarketing- en salesactiviteiten.

 

Partner

Aldipress is een echte partner, ontzorgt klanten en helpt bij het vinden van efficiënte oplossingen. Hun aanpak verbetert constant mee met de behoeften van zowel consument als retailer en uitgever. Het bedrijf biedt ondersteuning op het gebied van onder meer assortimentskeuze, schappenindeling, promotie en oplage. Een goede presentatie is essentieel, dus is er uitgebreid onderzoek gedaan naar het optimale tijdschriftenschap. De schapvisie van Aldipress zorgt ervoor dat de consument zich uitgebreider gaat oriënteren en zich daardoor laat verleiden tot impulsaankopen.

 

Initiatief

Het hoofdkantoor van Aldipress zit in Utrecht. De cultuur bij Aldipress is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling staat hoog op de agenda. Bij Aldipress werken ambitieuze mensen die goed kunnen omgaan met snelle veranderingen. Als echte Aldipresser sta je sterk in je schoenen, heb je hart voor de business, een resultaatgerichte instelling en voer je nieuwe ideeën en initiatieven met enthousiasme uit.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04