https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/adp-nederland/
People Select

ADP Nederland

Het kloppend hart van elke organisatie

ADP is een van de grootste en meest ervaren HR en payroll dienstverleners ter wereld. Ze geloven er heilig in de kracht van mensen, omdat zij het kloppend hart zijn van elke organisatie. Hun klanten vertrouwen op de effectieve, innovatieve en hypermoderne aanpak en HR oplossingen die ADP biedt om hun bedrijf te ondersteunen. Met die oplossingen nemen ze organisaties veel werk uit handen, zodat zij hun focus kunnen leggen op de core van hun eigen business.

Payroll

ADP is een multinational die is gestart vanuit Amerika. Daar staan de woorden Automatic Data Processing (ADP) al sinds de jaren vijftig synoniem voor betrouwbare en innovatieve payroll. Want Henry Taub realiseert zich al in 1949 dat een solide en correcte loonadministratie cruciaal is voor elke organisatie. Hij start een kantoor waar bedrijven hiervoor bij hem als specialistische dienstverlener terechtkunnen. Zo biedt hij een betaalbare en betrouwbare oplossing die zorgt voor rust bij werknemers en werkgevers. Inmiddels zijn er kantoren in ruim 25 landen wereldwijd en is ADP een dynamische matrixorganisatie die volop in beweging is.

Nederland

Bij ADP Nederland werken ongeveer 600 medewerkers voor meer dan zesduizend klanten en verzorgt de organisatie de salarisadministratie van ruim 1,4 miljoen Nederlanders. Als marktleider met een goede naam in productinnovatie weet ADP klanten langdurig aan zich te binden en verder te groeien. Voor elk soort groot organisatie – groot of klein – biedt het een passende, state of the art oplossing voor HR en payroll vraagstukken.

Mensen

Investeren in mensen staat centraal bij alles wat ADP doet en dat merk je ook op de werkvloer. Als werknemer kun je vanuit je eigen perspectief ideeën inbrengen en zo echt iets betekenen voor het bedrijf én voor de klanten. Want succes is hun motivatie. De bedrijfscultuur is gericht op doorleren, groeien en kansen.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04