https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/action/international-store-format-manager/
People Select
Vacature ingevuld

International Store Format Manager

5+ jaar
Zwaagdijk - Oost | 22 sep

Uitdaging

Het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van eerste formulevernieuwing voor sterk internationaal groeiende retailer.

De functie

Als International Store Format Manager zorg je dat de winkelvloeren van Action van Polen tot Zuid-Frankrijk er tiptop uitzien en optimaliseer je de lay-out. Jij ontwikkelt, monitort, verbetert en implementeert lay-outs, de hardware van de winkel en de algehele look en feel. Zo maak je de winkels elke keer efficiënter en commerciëler binnen de formule-richtlijnen en leg je deze regels en richtlijnen vast in het formuleboek. Je zet zelf de grote lijnen uit en je biedt de Store Managers structuur bij het efficiënter en aantrekkelijker indelen van de winkels. Daarbij zorg je ook voor een succesvolle executie van verbetertrajecten. De Store Format Manager managet verder de commerciële agenda om te bepalen welke activiteiten het best bij de formule passen en stemt dit af met de inkoopafdeling. Ruime ervaring met format-rollen bij een grote retailer is daarom een absolute must. Je voelt je thuis in een internationaal georiënteerde organisatie die zaken graag zo eenvoudig mogelijk houdt.

De kandidaat

Minimaal 5 jaar ervaring in een format-functie bij een grote retailer, aangevuld met andere relevante werkervaring. Commercieel, analytisch en zeer overtuigend in verbale communicatie. Universitair werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04