https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/a-house-of-happiness/key-account-manager-projecten-architecten/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager Projecten & Architecten

3+ jaar
Leeuwarden | 03 okt

Wat ga je doen?

De Key Account Manager Projecten & Architecten is verantwoordelijk voor het contact met projectinrichters en (binnenhuis)architecten in de Nederlandse markt. Het verkopen zit in je bloed en je kickt op het sluiten van goede deals. Je bent creatief, conceptueel en commercieel en je weet de juiste mensen aan je netwerk toe te voegen. Je investeert in duurzame relaties met je klanten binnen projecten en architecten en bouwt deze steeds verder uit. Jij kent altijd de laatste ins en outs wat betreft materiaal en stoffen en weet zo potentiële kansen aan te boren. De organisatie loopt voor met een breed aanbod aan duurzame en kwaliteitsproducten en biedt graag maatwerk. A House of Happiness biedt een full service concept: van productontwikkeling, geautomatiseerde bestelmodule en een eigen atelier tot levering van op maat gemaakte gordijnen. Daarmee heb jij een aantrekkelijke, on trend binnenkomer.

Projectinrichters

A House of Happiness zoekt een commercieel ingestelde netwerker met accountervaring in projectinrichting. De Key Account Manager Projecten & Architecten heeft de touwtjes stevig in handen en weet deuren te openen. Daarbij is meedenken met de klant over de mogelijkheden belangrijk. Affiniteit met de producten is daarom een must. Flexibiliteit en onderhandelingsvaardigheden eveneens. Je voelt je thuis in een nuchtere en ondernemende organisatie waar je veel eigen verantwoordelijkheid draagt. Het gaat om een nieuwe, door groei ontstane functie waarin het uiteindelijk de bedoeling is dat je een afdeling op gaat zetten en een team gaat bouwen. Jij woont centraal in Nederland.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een salesfunctie met veel vrijheid, waarbij je zelfstandig verantwoordelijk bent voor flinke groei bij projectinrichters en architecten. A House of Happiness investeert in duurzaamheid én topkwaliteitsproducten, waarmee jij klanten creatieve, trendy en tailormade oplossingen kunt bieden. Je wordt twee dagen per week verwacht op het kantoor in Leeuwarden en bent de rest van de week bij klanten door het hele land. Gepassioneerde, ondernemende en nuchtere collega’s en een professionele werkcultuur.

 

Jouw ervaring

  • 3+ jaar ervaring als Key Account Manager
  • Afgeronde HBO opleiding
  • Aantoonbare ervaring en netwerk in Projecten & Architecten
  • Affiniteit met bouwkunde en architectuur
  • Commercieel, communicatief, resultaatgericht
  • Ondernemend, proactief, zelfstarter
  • Creativiteit en doorzettingsvermogen

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04