https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/a-house-of-happiness/field-sales-manager-benelux/
People Select
Vacature ingevuld

Field Sales Manager Benelux

4+ jaar
Leeuwarden | 05 mei

Wat ga je doen?

De Field Sales Manager Benelux coacht, begeleidt en stimuleert een team van 11 Account Managers in de buitendienst. Daarnaast help jij deze Account Managers ook bij hun ontwikkeling. Jouw team is verantwoordelijk voor een zeer substantieel deel van de omzet in de Benelux, dus de omzetverantwoordelijk is groot. Jij ontwikkelt en implementeert een op groei gerichte strategie en formuleert een heldere, eigen visie om de doelstellingen te bereiken. Daarmee focus je op verdere professionalisering in het team. Onder jouw leiding realiseer het team flinke omzetgroei, optimale verkrijgbaarheid en zichtbaarheid van het portfolio en geslaagde promotionele acties voor op de winkelvloer.

A House of Happiness zoekt een inspirerende en ervaren leidinggevende met een uitstekend salesinzicht. Jij brengt strategie en visie, mede op basis van de data uit het CRM-systeem. Daarmee overtuig je de Account Managers om de door jouw bepaalde koers te volgen en tot nieuwe successen te komen. Diepe investeringen in de klantrelatie zijn cruciaal voor A House of Happiness om het continu vernieuwende assortiment goed onder de aandacht te houden. De Field Sales Manager is een echte people manager die weet hoe je die klantrelatie verstevigt en gaat veelvuldig met de Account Managers mee op klantbezoeken. Je werkt ongeveer 1 à 2 dagen per week vanaf het hoofdkantoor. Je voelt je thuis in een nuchtere en ondernemende organisatie.


Wat biedt de organisatie jou?

Een stevige leidinggevende salesfunctie, waarbij je een elfkoppig team professionaliseert en voor verdere groei zorgt. Een rol bij een toonaangevende speler in gordijnen die gelooft in de combinatie van duurzaamheid én topkwaliteitsproducten en zich daar hard voor maakt. Een plek waar je strategie en visie brengt en tegelijk dicht op business zit. Gepassioneerde, ondernemende en nuchtere collega’s en een professionele werkcultuur bij een organisatie waar hard gewerkt wordt.


Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante ervaring in sales
  • HBO+ en woonachtig in Noord-Nederland
  • Aantoonbare leidinggevende kwaliteiten, people manager
  • Commercieel, communicatief, resultaatgericht
  • Strategische en stevige persoonlijkheid
  • Ondernemend, proactief, teamspeler
  • Flexibel, nuchter

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04