https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/a-house-of-happiness/account-manager-lap-atelier/
People Select

Account Manager (L.A.P. Atelier)

Account Manager (L.A.P. Atelier)
3+ jaar
Leeuwarden | 17 jun

Wat ga je doen?

Als Account Manager ga jij zelfstandig new business creëren voor de gerecyclede textielproducten van het L.A.P. Atelier, een sociale onderneming die van restmaterialen feestelijke, duurzame producten maakt, zoals vlaggenlijnen, tassen, hoezen en tipi-tenten. De Account Manager gaat volop pionieren om klanten in retail en in B2B te interesseren in deze producten, die nu nog vooral online worden verkocht. Daarbij heb je veel creatieve ruimte om het productportfolio vraaggestuurd aan te passen en om producten desgewenst te customizen. Je hebt hierover veel contact met de leermeester van het atelier.

Het L.A.P. Atelier zoekt een commerciële, zeer ondernemende en sociaal betrokken Account Manager die met het unieke verhaal van het atelier een zeer diverse klantengroep weet te interesseren en pioniert om de business commercieel stevig te verankeren. Enkele jaren saleservaring in consumer goods is een must om zelfstandig succesvol te kunnen zijn. Jij bent communicatief sterk en verzilvert graag kansen om een solide salesbasis te leggen. Resultaat- en klantgerichtheid zijn onmisbaar in deze parttime functie met een sterk maatschappelijke missie. L.A.P. Atelier is namelijk een bijzonder samenwerkingsverband tussen gordijnspecialist A House of Happiness en Fier, een behandelcentrum voor slachtoffers van huiselijk en/of seksueel geweld. Door de werkervaring die de vrouwen er opdoen werken ze aan een nieuwe start en carrièrekansen. Met de textiele producten probeert de organisatie bovendien het gebruik van plastic te reduceren.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige salesrol waarbij je proactief gaat pionieren met een unieke sociale missie. Door new business te bouwen help jij een kwetsbare groep bij hun re-integratie in de samenleving. Sterker nog: door tailor made afspraken met klanten te maken, geef jij hen een extra energieboost. Een functie voor 24 uur per week met marktconform salaris.

Jouw ervaring

  • Minimaal enkele jaren relevante saleservaring
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Ondernemend, commercieel, resultaatgericht, klantgericht
  • Communicatief, sociaal betrokken
  • Zelfstarter, proactief, creatief, assertief

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04