2 Sisters Storteboom

2 Sisters Storteboom

2 Sisters Storteboom is een toonaangevende naam in de voedingsindustrie, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kipproducten aan klanten in Retail, B2B en QSR. Met een erfenis die teruggaat tot tientallen jaren van vakmanschap en toewijding, heeft 2 Sisters Storteboom een reputatie opgebouwd als een betrouwbare producent van verse en smaakvolle kipproducten. De passie voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid drijft hen voortdurend om te streven naar excellentie in alles wat ze doen. Door voortdurend te investeren in mensen, processen en technologieën, blijven zij vooroplopen in de branche en voldoen zij aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten. Bij 2 Sisters Storteboom geloven ze in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit, terwijl ze tegelijkertijd streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nederland loopt voorop als het gaat om het verbeteren van dierenwelzijn en Storteboom pakt daarbij hun rol binnen de kipketen. In nauwe samenwerking met afnemers, partners en pluimveehouders kijken zij elke dag hoe het beter kan. Door dit samen aan te pakken, verbeteren en verduurzamen zij de keten met elkaar. Ze zijn trots op hun rol als marktleider in West-Europa en blijven zich inzetten voor het leveren van de mooiste verse, bevroren en voorgegaarde kipproducten die voldoen aan de hoogste normen van voedselveiligheid en smaak.

In een dynamische retailomgeving biedt 2 Sisters Storteboom een veelzijdig assortiment aan hoogwaardige kipproducten voor zowel full service als hard discount retailklanten. Met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, streven ze ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen en waarde toe te voegen aan hun schappen. Of het nu gaat om premium producten voor de veeleisende consument of om waardegerichte oplossingen voor een breed publiek, bij 2 Sisters Storteboom staat de klant altijd centraal.

2 Sisters Storteboom is sinds 2010 met trots onderdeel van 2 Sisters Food Group, een grote Britse speler binnen de Europese voedselindustrie, en beschikt over diverse productielocaties in Europa. Het commerciële Retail hoofdkantoor is gevestigd in Zeewolde, Nederland. Van daaruit coördineren zij retailactiviteiten en onderhouden ze nauwe relaties met hun partners. Dit stelt hen in staat om snel te reageren op marktbehoeften en hoogwaardige kipproducten te leveren die aan de hoogste normen voldoen.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement