TNO

Updated 08 sep 2017
Senior Recruiter
6+ jaar
Den Haag | 08 sep
Apply Now
Close

Uitdaging

Technisch en strategisch sourcen voor innovatief kennisinstituut.

 

De functie

TNO zoekt een Senior Recruiter met het  talent om vacatures efficiënt en goed te vervullen én het tactisch en strategisch inzicht om optimale wervingsstrategieën te bepalen. Als ervaren Corporate Recruiter weet je recruitmenttechnieken als marketingtools en analytics in te zetten om te voorzien in de huidige en toekomstige personeelsbehoefte. Jij adviseert en fungeert als sparringpartner voor de managers van jouw vaste researchgroepen. Ervaring met het werven van complexe profielen op diverse niveaus is een must.

Je bouwt zelfstandig aan een interessante pool en netwerk voor jouw researchgroepen. Daarvoor gebruik je je ervaring, arbeidsmarktkennis, social media en je analytisch en strategisch inzicht. Het organiseren van events en het onderhouden van contacten met relevante universiteiten, studieverenigingen en kennisinstellingen hoort daar ook bij. Je bent klant- en kandidaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook het inhuren van tijdelijk personeel is onderdeel van je functie.

De Senior Recruiter maakt deel uit van een professioneel en klantgericht HR Development team met Corporate Recruiters en L&D Consultants. Door processen strak te volgen bindt dit team het juiste toptalent om van TNO een innovatieve wereldspeler te maken. TNO biedt vele mogelijkheden voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Intern doorgroeien naar een generalistische HR-functie is mogelijk. Een screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

De kandidaat

Minimaal zes jaar ervaring als Corporate Recruiter en bewezen succesvol in het vervullen van complexe rollen. Communicatief, creatief en analytisch sterk, met bij voorkeur kennis van (recruitment)marketing. Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

 

Recent fulfilled vacancies at TNO
L&D Specialist a.i.
7+ jaar
Den Haag
Apply
show
Projectmanager HR a.i.
8+ jaar
Den Haag
Apply
show