Storck

Updated 26 okt 2017
Lekker en vrolijkmakend

Storck is een internationale producent van kwalitatieve zoetwarenmerken zoals Merci, Werther’s Original, Knoppers en Toffifee. Elke dag genieten wereldwijd meer dan zes miljoen mensen van hun chocolade en snoepjes, die in meer dan 100 landen verkocht worden. In Nederland hoort Storck bij de topspelers in kwalitatieve zoetwaren.

 

Warmte

Storck wil met hun producten het leven een beetje lekkerder en vrolijker maken en mensen gevoelens van veiligheid, warmte en geborgenheid bieden. Het bedrijf heeft een consistente merkstrategie, hoge kwaliteitsnormen en duidelijke richtlijnen en procedures om zo de levenscyclus van producten hoog te houden. Vanuit het Nederlandse kantoor wordt hard gewerkt om de strategie van het Duitse hoofdkantoor succesvol te vertalen naar de Nederlandse markt.

Key Account Manager / Buitendienst
4+ jaar
Hoevelaken | 11 sep
Apply Now
Close

Uitdaging

Toekomstige groei van het Storck-assortiment bij grote retailklanten realiseren. Leidinggevend.

De functie

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor de contacten met topklanten als Jumbo, het Superunie hoofdkantoor en groothandels. Je bent een ondernemende, sterke en slimme onderhandelaar met doorzettingsvermogen. Dankzij je uitstekende analytische vaardigheden en strategische visie weet je je klanten te verleiden om te kiezen voor het hele assortiment van Storck. Aan de basis van je plannen ligt altijd een gedegen kennis van de laatste marktontwikkelingen.

Je kunt inspelen op de complexe eisen die zowel je klanten als het Duitse hoofdkantoor stellen. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de Sales & Trade Marketing Manager, stuurt twee buitendienst collega’s aan en toont ondernemerschap. Ook heb je een belangrijke rol in interne projecten en heb je binnen de organisatie nauwe contacten met andere afdelingen om die projecten tot een succes te maken.

De kandidaat

Minimaal 4 jaar ervaring als Key Account Manager in de FMCG met grote retailaccounts. Je bent ondernemend, hebt ervaring met onderhandelen op hoofdkantoorniveau en bent een sterke marktstrateeg en -analist. Ervaring met IRI/Nielsen data. Goede beheersing van het Engels, kennis van Duits is een pre. Je bent HBO of academisch opgeleid.

Recent fulfilled vacancies at Storck
Account Manager
2+ jaar
Hoevelaken
Apply
show
Interim Key Account Manager
-
-
Apply
show