A.S. Watson

Updated 28 aug 2017
Leidend in health & beauty

'We bring more to life' is het credo van A.S. Watson, de leidende retailer in health & beauty in de Benelux. Met een enorm assortiment, goede kwaliteit, lage prijzen en het grootste winkelnetwerk brengt het health & beauty voor iedereen lekker dichtbij. Want wie loopt er nou niet geregeld binnen bij een Kruidvat, Trekpleister of ICI Paris XL? A.S. Watson groeit elk jaar en er komen nog steeds winkels bij. Ook de online stores dragen stevig bij aan de groei. Hun formule is simpel en doeltreffend; de voordelen van de enorme schaalgrootte biedt de organisatie volop mogelijkheden om altijd voordeel te bieden.

Waarden

A.S. Watson staat voor de waarden; passie voor je werk, jezelf constant willen verbeteren, teamwork door samenwerken met respect en vertrouwen, betrokkenheid bij de organisatie om gezamenlijk een goed resultaat te boeken, en vakkundig zijn in je werk. De ambitieuze medewerkers hebben allemaal een flinke dosis pragmatisme, fanatisme en de wil om te winnen. Vanwege het internationale karakter van de organisatie heb je er volop mooie (inter)nationale doorgroeikansen.

Buyer/Category Manager
3+ jaar
Renswoude | 28 aug
Apply Now
Close

Uitdaging

Sleutelrol als ondernemende inkoper en categoriebouwer bij groeiende, internationale retailketen.

De functie


Ben jij de stevige onderhandelaar die zorgt voor het inkopen van de juiste producten voor Kruidvat en Trekpleister? A.S. Watson zoekt een ondernemende Buyer/Category Manager die continu inspeelt op de actualiteit en een sleutelrol speelt voor een aantal belangrijke non-food categorieën.

Bij A.S. Watson is de inkoper in de lead; dit brengt de volgende verantwoordelijkheden met zich mee:

  • Commerciële inkoop gericht op een zo hoog mogelijk rendement
  • Het onderhouden van de langetermijnrelaties met belangrijke leveranciers als P&G, Unilever en Henkel.
  • Op strategisch niveau nadenken over het assortiment vanuit het oogpunt van omzetontwikkeling. Jij bepaalt wat in de folder komt.
  • Op strategisch niveau nadenken over het assortiment met betrekking tot de organisatievisie

De kandidaat

A.S. Watson zoekt een doortastende en eigenwijze beslisser met een heldere visie. Productkennis van onderhouds- of verzorgingsproducten is een pre. Daarnaast wordt het volgende verwacht:

  • Sterke onderhandeling skills
  • Minimaal drie jaar relevante ervaring in inkoop en/of category management
  • Ondernemersgeest
  • Uitstekende netwerk- en communicatieve vaardigheden.
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

 

 

 

Recent fulfilled vacancies at A.S. Watson
Buyer Health
3+ jaar
Renswoude
Apply
show