https://peopleselect.nl/inspiratie/ps-visited-foodretail-meets-foodservice-congres-2018/
People Select

PS Visited | Foodretail meets Foodservice congres 2018

PS Visited: Foodretail meets Foodservice congres 2018

People Select was op 7 maart aanwezig op het Foodretail meets Foodservice Congres. De razendsnelle ontwikkelingen en het vervagen van de grenzen in retail en foodservice is aanleiding geweest om het thema van vorig jaar door te trekken naar BLURRING 2.0: CONVENIENCE & BELEVING ALS GROEIMOTOREN. Het EFMI, het Foodservice Instituut en de Rabobank zijn er wederom in geslaagd een inspirerend congres te organiseren dat ongetwijfeld voor veel nieuwe en verrassende inzichten heeft gezorgd bij de aanwezige gasten. 

In de presentaties van onder andere La Place, Hema en Coop werd eens te meer duidelijk dat zij continu bezig zijn met de uitdagingen van morgen. ‘Who owns the customer relationship’ was een veelgehoord thema. Klanten worden gasten en gasten worden klanten. Wat zoekt de consument? En: hoe bied je dat als formule aan? We kunnen in ieder geval stellen dat de consument meer dan ooit wordt verleid zichzelf te verwennen met uiteenlopende - met name vers - concepten terwijl je in dezelfde ruimte je boodschappen kunt doen. En de consument? Nou, die past zich moeiteloos aan. Van zelfscankassa’s tot stijlvolle coffee corners in de City Stores van Coop Vandaag. We maken er gretig gebruik van.

Wat staat ons nog te wachten?
De grenzen zullen verder gaan verschuiven en met name leveranciers zullen goed moeten inspelen op deze ontwikkeling door meer in convenience concepten te denken. Met name voor A-merk leveranciers zal hier een grote uitdaging liggen.

Het congres heeft ons weer geïnspireerd om na te denken over de verschuivingen en ontwikkelingen binnen retail en foodservice. We kijken er naar uit om in gesprek te zijn en te blijven met onze opdrachtgevers en in deze veranderingen de juiste kandidaten te blijven spreken die mee willen en kunnen in deze veranderingen. People Select is er in ieder geval klaar voor.

Ruben Wybenga, Senior Consultant Marketing, Digital & Communicatie

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04