https://peopleselect.nl/inspiratie/hr-in-the-picture/
People Select

HR in the picture

HR in the picture

People Select is nu ook uw dienstverlener in executive search voor Human Resources professionals, managers en directeuren. Met de komst van de ervaren senior consultants Natasja van den Heuvel en Merel Piets heeft People Select een sterke bezetting van haar HR Practice. De consultants van People Select zijn voorlopend door hun innovatieve en mensgerichte aanpak en gespecialiseerd in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, category management, e-commerce, inkoop en trade marketing. De hoge kwaliteit van werken bieden wij nu ook in executive search op het terrein van Human Resources.

Merel Piets en Natasja van den Heuvel vormen sinds november 2016 de HR Practice van People Select. Hieronder stellen zij zich voor:

 

Wat doen jullie precies bij People select?
Merel:  “Wij zijn door People Select benaderd om de HR practice van het bureau op te zetten. Wij bemiddelen HR professionals in alle sectoren.”

 

Dus waar People Select focus heeft op consumer goods en retail bemiddelen jullie breder?
Natasja:  “Inderdaad. Wij richten ons echt op alle sectoren en bemiddelen zowel vaste als interim functies binnen het HR vakgebied. Het leuke is dat we een vliegende start konden maken vanwege ons trouwe netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd.”

 

Waarom zijn jullie overgestapt naar People Select?
Merel:  “Het was onze grote wens om samen te blijven werken. Hier kunnen we onze krachten bundelen. Met elkaar én met de andere consultants. People Select staat voor ons voor kwaliteit en dit bureau hanteert dezelfde werkwijze en kwaliteitsmaat die wij voorstaan. Daarbij is het uiteraard een gevestigde naam in de markt.”

 

Wat hebben jullie hiervoor gedaan?
Natasja: “Na de hotelschool ben ik meteen gestart in de werving en selectie. Bij Michael Page ben ik gaan specialiseren in het bemiddelen in HR functies. Dat is voor mij een jas die perfect past. Een duidelijke focus is ook belangrijk om op de lange termijn succesvol te zijn. Alles draait om je netwerk. Daarmee bied je toegevoegde waarde. Bij Badenoch & Clark werd Merel mijn collega. Wij hadden zo’n duidelijke match dat we besloten om verder samen te willen werken.”

Merel:  “Ik ben begonnen in executive search in alle sectoren en heb mijn HR specialisme ontwikkeld bij Raymakers vd Bruggen. Daarna heb ik de opstart van Badenoch & Clark gedaan en nu dus aangesloten bij People Select.”

 

Wat vind je het leukst aan je werk?
Natasja:  “Dat je echt iets kunt betekenen op een beslissend moment. Zowel voor een bedrijf als voor een kandidaat. Het gevoel dat ik heb als ik weet dat iemand dé ideale kandidaat is voor een functie.”

Merel:  “En het is leuk dat je een grote diversiteit aan mensen en organisaties leert kennen en in verschillende keukens mag kijken.”

Wie kan bij jullie terecht?
Natasja:  “Alle HR professionals vanaf adviseursniveau kunnen bij ons aankloppen, op zowel generiek als specialistisch niveau. En natuurlijk elke organisatie die op zoek is naar vervanging of verbreding van de HR afdeling.”

 

Wat is jullie doel voor 2017?
Merel:  “Het opzetten van de HR practice voor People Select en het verder uitbreiden van ons netwerk.”

Natasja:  “We willen op korte termijn een begrip worden in HR recruitment.”

Merel Piets en Natasja van den Heuvel

Wat is jullie geheime wapen?
Natasja:  “Wij zijn niet bang om kritisch te kijken naar zowel kandidaten als opdrachtgevers. Alleen zo vind je echt de juiste match. Het profiel is daarbij niet het enige waar we naar kijken. De samenstelling van het team en de situatie waarin een organisatie zich op dat moment bevindt is minstens zo belangrijk.”

Merel:  “We hebben door onze jarenlange ervaring een bijzonder sterk en up to date netwerk opgebouwd.  Hierdoor kunnen we snel schakelen in een gedegen search proces en een hoge kwaliteit van kandidaten garanderen. Opdrachtgevers en kandidaten kunnen ook goed bij ons terecht voor onderbouwde adviezen. Wij denken graag mee.”

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04