Group of Butchers – Ambacht, strategie en innovatie

record_voice_over t.b.a.
business Tilburg
calendar_month donderdag 13 oktober, 2022
Group of Butchers – Ambacht, strategie en innovatie

Joost van Berkel is Commercieel Director bij Group of Butchers. Daarvoor was Van Berkel bijna acht jaar Commercieel Directeur bij Delicia en deed hij brede saleservaring op bij onder meer KraftHeinz en United Biscuits. Hij nodigt de Keukenleden uit bij de Group of Butchers, een bedrijf waar passie en vakmanschap gecombineerd worden met slim ondernemen.

Programma Group of Butchers:

Group of Butchers is een groep slagers, echte vakidioten noemen zij zichzelf. Deze slagers gaan voor de mooiste en lekkerste vleesproducten. Ze zijn met 12 productielocaties in Nederland, Belgi├ź en Duitsland voornamelijk actief in private label vleeswaren voor de retail, het gespecialiseerde kanaal en out-of-home.

Voor dit event is een programma voor de Keukenleden samengesteld waar je de werkwijze en producten van het bedrijf leert kennen en te weten komt hoe deze slagers zichzelf onderscheiden in de grillige markt van vlees- en vleeswaren. Ook het eigen splinternieuwe experience centrum in Tilburg wordt bezocht. Tijdens het event zal Joost een kijkje in de keuken geven van Group of Butchers, de uitdagingen waar ze mee te maken hebben (zoals duurzaamheid, dierenwelzijn, opkomst van vega(n) etc.) en daarnaast zijn persoonlijke ervaringen over wat hij tot nu toe geleerd heeft.

Deel dit event

Er zijn op dit moment geen andere vacatures

2023 Copyright - People Select