About Us

People Select is een succesvolle headhunter in consumer goods, retail en HR, voor directors, professionals en managers, voor interim en voor vast. Wij zijn een fullservice executive-searchbureau voor onze opdrachtgevers en voor onze kandidaten. Onze opdrachten zijn dan ook altijd exclusief.

Onze consultants zijn onze kracht. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching.  Wij bundelen jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, marketing, trade marketing, communicatie, e-commerce, category management, inkoop, operations, finance en HR.  

In 22 jaar hebben we een breed een diepgaand netwerk van kandidaten en opdrachtgevers opgebouwd. Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key positions en kandidaten sparren met ons over de next step die ze mogelijk willen zetten.

We zijn trots op ons vak en combineren harde interviewskills met fingerspitzengefühl. We begrijpen organisaties, voelen culturen aan, stellen vast wat een manager zoekt en bepalen voor welke kandidaat deze stap een plus is.

Ieder van ons werkt binnen een eigen specialisme en heeft de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat en opdrachtgever. Voor ons is een benoeming niet geslaagd bij plaatsing, maar pas bij succes van de kandidaat in de jaren daarna. Dan hebben we ons werk goed gedaan.

 

Onze aanpak
Onze werkwijze kent drie pijlers: persoonlijk contact, directe actie en snel resultaat. De relatie met onze opdrachtgever is belangrijk. Hoe meer we weten en begrijpen van de organisatie, cultuur en managers, hoe beter wij de juiste kandidaten kunnen traceren, interesseren en selecteren. We kijken scherp naar ervaring, vakkennis, motivatie, competenties, persoonlijkheid, de chemie met de leidinggevende en de fit met de bedrijfscultuur. Wij geven onderbouwde adviezen aan onze opdrachtgevers en aan onze kandidaten.

Alle consultants van People Select zijn gecertificeerd door Pi Company (GITP) voor het gebruiken en interpreteren van persoonlijkheidsvragenlijsten, capaciteitentesten, competenties en leiderschapsprofielen.

Lees hier meer over onze Practices: Sales & Trade Marketing, Marketing, Digital & Communicatie, Retail, E-tail & E-commerce, Human Resources & Finance

Lees hier ervaringen van onze opdrachtgevers en kandidaten.

 

Geschiedenis

People Select is opgericht in 1998.

Sinds 2011 is Josceline Bogaers mede-eigenaar en geeft zij leiding aan People Select Executive Search & Interim.

Job van Grinsven en Evelyn Günther hebben in 1995 eerst Günther + van Grinsven Executive Search opgericht met de focus op senior management en directie functies in FMCG en Retail.

In 1998 hebben zij  People Select Executive Search & Interim opgericht voor functies op het niveau van directors, professionals en managers, ook met de focus op FMCG en Retail.

In 2007 hebben zij, om bij te dragen aan het duurzaam versterken van de branche, het campus recruitmentbureau Leading Talent opgericht, het bureau voor stages, starters en young talent development programs in FMCG en Retail.

Om  young professionals met 0 tot 4 jaar ervaring effectief te werven is in 2016 het innovatieve recruitmentbureau People Select Young Professional gestart.

People Select is lid van FNLI, EFEC, NVP, NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres sinds 1997 en het Fastmovers congres.